Blogg & nyheter

Mer eller mindre aktuellt från Byalaget

Vi hoppas att du vill vara medlem i Lilla Beddinge Byalag 2019!

Våra nästan 1.400 medlemmar i Lilla Beddinge Byalag är den grund hela vår verksamhet vilar och beror på och utan detta stöd hade vi aldrig kunnat vara så aktiva och framgångsrika som vi är. Det är nu nytt år och därför dags att betala ny medlemsavgift. Den är som vanligt 100:- per person och 200:- för en hel familj boende på samma adress inklusive hemmavarande barn under 18 år.

Enklast betalar du med kreditkort direkt här på hemsidan.

läs mer

Vi Tillsammans på Söderslätt fyllde nästan hela Garnhuset

Vi Tillsammans på Söderslätt är namnet på en paraplyorganisation som Lilla Beddinge Byalag ingår i. Målsättningen är att bjuda medlemmar i olika
föreningar på Söderslätt till träffar med underhållning. Söndag 3/2 bjöd därför Byalaget in till ett mycket välbesökt och uppskattat framträdande av Sydkustgängets kör som framförde allt från nostalgiska örhängen till moderna rytmer.

läs mer

God Jul & Gott Nytt År önskar Byalaget!

Byalaget önskar alla medlemmar, sponsorer, boende i byn och alla andra en God Jul och ett riktigt Gott Nytt År! Tack för ett fint 2018 – vi ser fram emot ett ännu bättre 2019!

läs mer

Nu börjar vi med mixad bastu första veckan varje månad!

Byalagets öppna bastu för damer varje tisdag och för herrar varje torsdag har blivit mer och mer populärt ju längre tiden gått sedan starten i maj. På mångas begäran börjar vi nu också med mixad bastu första tisdagen och första torsdagen varje månad

läs mer

Från slott till koja, från åker till motorväg

Torgil Brönmark höll ett intressant och tankeväckande föredrag 26/11 om Malmö stads utveckling från jordbruksbygd till storstad. Med jämförande foton från 1970-talet och foton från idag på samma områden gav Torgil en tydlig och intressant bild över hur snabbt förändring och utveckling går.

läs mer