Blogg & nyheter

Mer eller mindre aktuellt från Byalaget

Gökotta och Beddingedopped 30 maj!

Vi träffas för traditionsenlig gökotta vid Rödakorsstugan kl 8.00. Ta med egen fikakorg och njut av morgonen tillsammans med gamla och nya vänner i Byalaget! Bastun är öppen för alla hugade från 10.00 till 13.00 och kl 11.00 är det dags för Beddingedopped, årets första havsbad, från stranden nedanför Pärlan.

läs mer

Biljetterna släppta till Karin Tingne – A tribute to Cohen and Cassidy!

På mångas begäran kommer Karin Tingne att göra ett nytt framträdande i Garnhuset i sommar. Den 10 juli klockan 19 står hon och bandet på scen och framför låtar av Leonard Cohen och Eva Cassidy kompletterat med ytterligare några favoriter. Skynda dig att köpa biljetter – i fjor tog de slut som smör i solsken!

läs mer

Välkommen på medlemskväll med tacobuffé!

Första fredagen i månaden är det oftast medlemskväll i Garnhuset för Byalagets medlemmar. Fredag 3 maj är det dags igen och då kan du träffa gamla och nya vänner och samtidigt passa på att njuta av en tacobuffé.

läs mer

Över 500 firade Valborg vid Garnhuset!

Över femhundra personer tog sig till ängen vid Garnhuset denna härliga, vindstilla men lite kyliga, kväll för att fira Valborg och hälsa våren välkommen. Emma Hambitzers vårtal möttes av varma applåder liksom vackra vårsånger framförda av Trelleborgs manskör.

läs mer