Byarådet

Hör av dig till oss om du har idéer eller frågor!
Christer Rosberg

Christer Rosberg

Ålderman

Har varit Ålderman i Byalaget sedan 2011 dvs är den som håller ihop föreningen i vått och torrt. Tidigare marknadschef på “Gummit” i både Trelleborg och USA. Bor sedan 2002 åretrunt i Beddingestrand. Barn och barnbarn finns i USA. Golf, bridge och Vira finns också i Christers fulltecknade årsprogram.

073-435 62 02

Anneli Sonesson

Anneli Sonesson

Vice Ålderman

Har full koll på det kulinariska. Gift med Ulf som älskar att fiska. Bosatt på Kantarellvägen.
Uteaktiviteter med sina kompisar ligger Anneli varmt om hjärtat och det blir ofta resor runt om i världen med alla i kompisgänget.
Jobbar i Trelleborg som kökschef på skola.

076-629 29 12

Mats Jeppsson

Mats Jeppsson

Kassör

Byalagets nyvalde kassör. Har det ideella arbetet i blodet sedan barnsben och har varit engagerad i flera av byns föreningar. Född bakom en silo och boende i Beddingestrand sedan 30 år med Agneta. Barnen finns i Helsingborg och Stockholm. Hustrun får numera hemtjänst av halvtidspensionären som lagar (och äter) mat med stort intresse.

073-302 45 61

Elisabeth Rhodin

Elisabeth Rhodin

Sekreterare

Vår hemvändare från Norrland (Umeå) där hon jobbat med barn och är numera kurator på gymnasiet i Trelleborg Som ung växte hon upp i Trelleborg, tillbringade somrarna i Beddingestrand.
Elisabeth har restaurerat sitt åretrunthus och längtar efter att tillbringa all sin fritid och semester där.

070-558 19 79

Bo Nilsson

Bo Nilsson

Ledamot

Bosse är Byalagets bygg- och projektansvarig. I ryggsäcken ett aktivt arbetsliv som bl a lastbilsförsäljare för Volvo.
En man som brinner för ordning och reda och alltid redo att hugga in. Åretruntboende i västra delen av Beddingestrand med sambo Inger.
När han inte jobbar med byggprojekt är det barn och barnbarn som gäller!

070-266 68 65

Thorsten Nilsson

Thorsten Nilsson

Ledamot

Åkeriägaren som på pensionens höst flyttat med sin Lotta till Beddingestrand.
Thorsten trivs mycket bra i trädgården och är där flitig med olika projekt. Fullt förståeligt lämnar han ogärna denna pärla.
Man möter ofta Thorsten tidigt om morgnarna i ur och skur vallande familjens hund på långa rundor, helst längs med stranden.

070–912 62 21

Susan Westin

Susan Westin

Ledamot

Bastu- och vinterbadande (drog i gång Nyårsdopped) stockholmska som funnit sitt paradis i Beddingestrand tillsammans med sin man Håkan. Är grafisk formgivare med eget företag sen 35 år. Stort intresse för hus och inredning.
De har fått fyra barnbarn inom loppet av två år så huset är ofta fullt.
En öppen tur med sportbilen på kurviga skånevägar är något som Susan också uppskattar.

070-745 86 27

Lisbeth Nilsson

Lisbeth Nilsson

Suppleant

Glad och positiv person som flyttade till sommarstuga på Stora Sjötorpsområdet 2004. Ursprungligen från Svedala och bor fortfarande där under vintern. Föreningsmänniska som både jobbat som kanslichef på Tegelberga golfklubb och sålt golfresor på HereWeGo. Golf tillsammans med resor, familj och vänner är de stora intressena. Gift med Lasse, har två vuxna barn och fyra barnbarn.

076-240 29 60

Lars G Olsson

Lars G Olsson

Suppleant

Ordförande i Trelleborgshem AB och med goda kontakter in i Trelleborgs kommun där han tidigare varit politiskt aktiv. Lars bor med hustru Gunilla i huset Evertsro som gått i arv sedan hans farfars tid.
Före detta major i Svenska armén och har också varit ordförande både i Sundsvalls hockey och Surströmmingsakademin.

070-370 27 00