Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bio i Garnhuset: En runda till

2022-11-17 kl 18:30 - 21:30

50kr

Efter succén med filmvisning utökar Byalaget nu verksamheten och kommer under hösten att visa film under hösten som vänder sig till en vuxenpublik. Det kommer att bli tre tillfällen och tredje filmen som visas är Oscarsvinnaren En runda till från 2021 som visas den 17 november. Du måste vara medlem i Byalaget och anmäla dig i förväg för att se filmerna. Välkommen att uppleva en intressant film i större salong och på stor filmduk tillsammans med likasinnade!

Garnhuset öppnar kl 18.30, filmen börjar kl 19.00. Glögg/kaffe/te och pepparkaka kostar 50 kr som du betalar direkt när du bokar din biljett nedan. Det finns dryck och snacks till försäljning innan filmen börjar.

Handlingen: Det finns en teori om att människan är född med en halv promille för lite. Vi känner alla till att alkohol i blodet öppnar sinnet för omvärlden, problemen verkar mindre och kreativiteten ökar. Efter det första glaset flyter samtalen lättare och nya möjligheter öppnar sig. Martin är gymnasielärare. Han känner sig gammal och trött och hans äktenskap har gått i stå. Uppmuntrad av teorin inleder Martin och hans tre vänner ett experiment att ständigt vara alkoholpåverkade. Om Churchill vann andra världskriget i en tät dimma av sprit, vad kunde de starka dropparna inte göra för dem och deras studenter?

Filmen har trots corona slagit rekord i Danmark och vann storseger på European Film Awards samt kammade hem en Oscar i kategorin “Bästa Internationella Långfilm”. Enligt flera kritiker gör Mads Mikkelsen sitt livs roll i filmen.

I rollerna: Mads Mikkelsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, Thomas Bo Larsen med flera. Regi: Thomas Vinterberg.

Filmen är 115 minuter (1 t 55 m) lång.

Detaljer

Datum:
2022-11-17
Tid:
18:30 - 21:30
Kostnad:
50kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Garnhuset
Sjövägen 34
Beddingestrand, 231 75 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Byalaget

Annan

Medlemskrav
För att delta i detta arrangemang måste du vara medlem i Byalaget.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are not available as this evenemang has passed.