Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bio i Garnhuset: Utvandrarna

2022-09-15 kl 18:30 - 21:30

50kr

Efter succén med filmvisning utökar Byalaget nu verksamheten och kommer under hösten att visa film under hösten som vänder sig till en vuxenpublik. Det kommer att bli
tre tillfällen och första filmen ut är nyinspelningen av Utvandrarna från 2021 som visas den 15 september. Du måste vara medlem i Byalaget och anmäla dig i förväg för att se filmerna. Välkommen att uppleva en intressant film i större salong och på stor filmduk tillsammans med likasinnade!

Garnhuset öppnar kl 18.30, filmen börjar kl 19.00. Kaffe/te och kaka kostar 50 kr som du betalar direkt när du bokar din biljett nedan. Det finns dryck och snacks till försäljning innan filmen börjar.

Handlingen: Utvandrarna är berättelsen om modet att ge sig ut i det okända. Hemma på gården i Småland ser Kristina och Karl Oskar hur livet sinar. I väst, över det stora havet, hörs berättelser om en ny värld. Om en chans att börja om. Om chansen till ett nytt bättre liv. Kristina och Karl Oskar lämnar Sverige och beger sig ut på en resa utan återvändo. Det är ett storslaget och tidlöst äventyr de tar med oss på, som handlar om att hitta sin plats i världen, att hitta hem. Det är historien om Sverige, om oss svenskar och om att våga följa sina drömmars längtan. Genom kärleken till varandra, till livet och till ett land. Utvandrarna bygger på Vilhelm Mobergs folkkära klassiker om ett Sverige där över en och en halv miljon svenskar gjorde resan över till USA i hopp om ett nytt, bättre liv.

I rollerna: Gustav Skarsgård, Lisa Carlehed, Tove Lo som Ulrika och Sofia Helin som Judit med flera. Regi: Erik Poppe.

Filmen är 148 minuter (2 t 28 m) lång.

Detaljer

Datum:
2022-09-15
Tid:
18:30 - 21:30
Kostnad:
50kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Garnhuset
Sjövägen 34
Beddingestrand, 23175 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Byalaget

Annan

Medlemskrav
För att delta i detta arrangemang måste du vara medlem i Byalaget.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available