Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Filmvisning för barn

2021-09-26 kl 15:00 - 17:00

Gratis

Byalaget hälsar alla barn välkomna till första “bioföreställningen” någonsin i Garnhuset. Genom vårt medlemskap i Bygdegårdarnas Riksförbund och stöd från Trelleborgs kommuns Kultur- och fritidsnämnd får vi möjlighet till detta arrangemang.

Vi kommer att visa film på stor duk två under söndagseftermiddagar i höst. Det kostar inget att se filmerna men föranmälan är obligatorisk. Byalaget bjuder på popcorn och något att dricka.

Den första filmen som visas är LasseMajas Detektivbyrå – Tågrånarens Hemlighet från 2020.

Handlingen: Lasse och Maja har fått sin detektivbyrå nedlagd av polischefen i närliggande Kristinelund när Klara söker upp dem. Hon behöver hjälp med att bevisa att hennes pappa Ferdinand är oskyldig till tågrånet han dömts för. Lasse och Maja ser nu sin stora chans att få upprättelse, att visa att de visst kan lösa brott! Snart ska ett nytt kassaskåp fullt med pengar transporteras med tåget. Det finns många misstänkta och de börjar komma något på spåren. Saken är bara den att Ferdinand har rymt från fängelset och är försvunnen.

I rollerna: Nils Kendle, Polly Stjärne, Tomas Norström, Tomas von Brömssen, Alexej Manvelov, Anna Bjelkerud, Lia Boysen, Ulla Skoog, David Wiberg, Peter Viitanen med flera. Regi – Moa Gammel

Filmen är barntillåten och 82 minuter lång.

Detaljer

Datum:
2021-09-26
Tid:
15:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Annan

Medlemskrav
Detta arrangemang är öppet även för dig som inte är medlem i Byalaget.