Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Filmvisning för barn

2021-10-31 kl 15:00 - 17:00

Gratis

Byalaget hälsar alla barn välkomna till första “bioföreställningen” någonsin i Garnhuset. Genom vårt medlemskap i Bygdegårdarnas Riksförbund och stöd från Trelleborgs kommuns Kultur- och fritidsnämnd får vi möjlighet till detta arrangemang.

Vi kommer att visa film på stor duk två under söndagseftermiddagar i höst. Det kostar inget att se filmerna men föranmälan är obligatorisk. Byalaget bjuder på popcorn och något att dricka.

Denna gång visas den animerade filmen Familjen Bigfoot från 2020.

Handlingen:I uppföljaren till Bigfoot junior har Pappa Bigfoot blivit världsberömd och vill använda sitt kändisskap till att förändra världen. När en viktig miljöorganisation ber om hans hjälp för att skydda ett naturreservat från att förstöras av ett stort oljebolags framfart, tackar han ja. Men så försvinner han spårlöst, och familjen, med sonen Adam i spetsen, gör allt för att hitta honom och rädda reservatet. Givetvis följer björnen Wilbur och tvättbjörnen Trapper med på räddningsaktionen. ”Den ena svindlande, hisnande berg- och dalbane-artade jakten följer på den andra, det snubblas och klantas, grizzlybjörnar, tvättbjörnar och ilskna älgar är knasroliga eller får pannkakor i ansiktet, bedövningspilar skjuts hit och dit”, skrevEmma Gray Munthe i Aftonbladet..

Svenska röster: Jan Johansen, Jamil Drissi, Linus Wahlgren, Cecilia Wrangel, Claes Ljungmark, Fredrik Hallgren, Lizette Pålsson, Mattias Knave, Sanjin Kljucanin med flera. Regi: Ben Stassen

Filmen är tillåten från 7 år och 89 minuter lång.

Detaljer

Datum:
2021-10-31
Tid:
15:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategori:

Annan

Medlemskrav
Detta arrangemang är öppet även för dig som inte är medlem i Byalaget.