Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Filmvisning för barn

2021-11-14 kl 15:00 - 17:00

Gratis

Byalaget hälsar alla barn välkomna till biografföreställningi Garnhuset. Genom vårt medlemskap i Bygdegårdarnas Riksförbund och stöd från Trelleborgs kommuns Kultur- och fritidsnämnd får vi möjlighet till detta arrangemang.

Vi kommer att visa film på stor duk under några söndagseftermiddagar per termin. Det kostar inget att se filmerna men föranmälan är obligatorisk. Byalaget bjuder på popcorn och något att dricka.

Denna gång visas den animerade filmen Klara Ko firar jul från 2020.

Handlingen: Kalven Klara ska fira jul på Koberget för första gången och har stora förväntningar. Besvikelsen blir stor då pappa Mosk inte alls bryr sig om julen och inte har förberett någonting. När Mosk blir utkallad på ett plogningsjobb och blir insnöad i den outhärdliga Paulines stuga bestämmer sig Klara och hennes bäste vän Gaute för att ordna en fantastisk jul på Koberget för att överraska pappa Mosk. Men hur ordnar man en perfekt jul?

Klara letar upp ladugårdstomten för att få hjälp, men hon vet inte att tomten blir helt galen om han får gröt innan julafton. Klara och Gaute måste hitta ett sätt att få stopp på tomten innan han lägger hela gården i ruiner och innan Mosk kommer hem och upptäcker julkaoset som Klara har ställt till med.

Svenska röster: Alice Sjöberg Brise, Joakim Tidermark, Anders Öjebo, Tobias Persson, Rolf Lydahl, Vicki Benckert, Charlotte Ardai Jennefors, Annelie Bhagavan, Jamil Drissi med flera. Regi: Will Ashurst

Filmen är barntillåten och 68 minuter lång.

Detaljer

Datum:
2021-11-14
Tid:
15:00 - 17:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Annan

Medlemskrav
Detta arrangemang är öppet även för dig som inte är medlem i Byalaget.