Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning av John Magnusson: Batterier i vardagen – nu och i framtiden

11 mars kl 19:00 - 21:00

50kr

Batterier har blivit en självklarhet i vår moderna vardag. De finns i alla storlekar från de minsta i hörapparaten till de stora som används för att till exempel lagra elen från de allt fler solcellerna på våra tak eller för att driva elbilar. Men också i alla våra telefoner, läsplattor och bärbara datorer som laddas mer eller mindre dagligen.

Men vad vet du egentligen om batterier? Har du koll på dina batterier i hemmet, vilka du har och var de finns? Hur ska du handskas rätt med dina batterier med tanke på säkerhet?

Under kvällen kommer John Magnusson att berätta om hur batterier fungerar, hur man bäst använder dem och hur man optimerar sin batteriekonomi. Fakta blandas med anekdoter och beskrivande filmer. Du kommer bland annat att få höra om en av Sveriges första elbilar i modern tid som var en Willys Jeep, ombyggd av Johns dånande arbetsgivare.

John Magnusson har jobbat med batterier sedan 1985 och är boende i Beddinge. Har en gedigen bakgrund i batteribranschen där han är en välkänd profil sedan många år.

Inträde 50:-, denna gång serveras inte fika.

Välkomna!

Detaljer

Datum:
11 mars
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
50kr
Evenemang Kategori:

Plats

Garnhuset
Sjövägen 34
Beddingestrand, 23175 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Byalaget

Annan

Medlemskrav
Detta arrangemang är öppet även för dig som inte är medlem i Byalaget.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available