Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning av Sindre Magnusson: skydda och utveckla naturvärden

2023-10-23 kl 19:00 - 21:00

50kr

Sindre Magnusson är initiativtagare till Insamlingsstiftelsen Framtidens Natur & Kulturarv som bildades med avsikten att stärka förutsättningarna för biologisk mångfald, klimat i balans (när det sker på naturvårdens villkor), restaurering av våtmarker och bibehållna kulturmiljöer.

Han kommer att föreläsa om det högaktuella ämnet lokala strategier för att skydda och utveckla naturvärden. Om vi ska kunna bevara och stärka den biologiska mångfalden – och på samma gång binda mer kol i skog, mark och våtmark– behövs fler lokala initiativ. Hur ser en sådan strategi ut? Praktisk naturvårdsbiologi, fastighetsjuridik och ekonomi är några av utmaningarna att hantera för att få saker och ting att hända.

Syftet med Insamlingsstiftelsen Framtidens Natur & Kulturarv är att äga mark, teckna markavtal och förvalta – i syfte att öka naturvärden och bidra till naturvårdanpassad bindning av koldioxid. Under kvällen kommer Sindre att berätta om pågående satsningar och planer inför framtiden, med förhoppningen att inspirera till ökat engagemang och fler initiativ.

Sindre Magnusson har haft ett intresse för miljön och den biologiska mångfalden ända sedan barnsben. I synnerhet vad gäller fåglar och kärlväxter. Han har under sitt yrkesverksamma kombinerat ideellt engagemang med anställningar på miljöorganisationer, kommuner och regioner och med konsultverksamhet i eget bolag.

Inträde 50:- inkl kaffe med dopp.

Välkomna!

Detaljer

Datum:
2023-10-23
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
50kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Garnhuset
Sjövägen 34
Beddingestrand, 23175 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Byalaget

Annan

Medlemskrav
Detta arrangemang är öppet även för dig som inte är medlem i Byalaget.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available