Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Lek och dans för barnen med Brita Björs

2023-03-19 kl 11:00 - 12:00

Gratis

I samarbete md Kulturrådet och Bygdegårdarnas Riksförbund erbjuder Lilla Beddinge Byalag ett unikt tillfälle för barn i åldern 4–8 år att komma och sjunga, leka, röra sig och dansa med Brita Björs i en fullt ut deltagande workshop. Tillsammans med barnen sjunger Brita sånger om vad som händer långt bort i skogen, långdans med katten, ringlekar om abborren som ska försöka ta sig ut genom nätet och mycket annat. Det är folkvisor som har sjungits och lekts i många generationer.

Brita Björs är född och uppvuxen på bondgård i Järvsö, Hälsingland, lever numer lägenhetsliv i Malmö, Skåne. Sångare, musiker, artist, kompositör, scenkonstnär, pedagog utbildad vid folkmusiklinjen på Musikhögskolan i Malmö. Har tidigare studerat teater och arbetat på Folkteatern i Gävleborg. Hon sysslar med svensk och amerikansk folkmusik och utnämndes till årets artist på Folk och Världsmusikgalan 2020.

Detaljer

Datum:
2023-03-19
Tid:
11:00 - 12:00
Kostnad:
Gratis
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Garnhuset
Sjövägen 34
Beddingestrand, 231 75 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Byalaget

Annan

Medlemskrav
Detta arrangemang är öppet även för dig som inte är medlem i Byalaget.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available