Fredagen den 7 september var det uppstart på Byalagets medlemskvällar denna höst på Garnhuset. Första fredagen i varje månad (med vissa undantag) är alla medlemmar välkomna till Garnhuset för trevlig samvaro och ofta någon aktivitet. Alla medlemskvällar hittar du under Program.

Denna fredag hade Jan och Christina Svensson satt samman ett musikquiz där vi både fick testat vår nya musikanläggning och alla frågor presenterade på projektorduken. En härlig blandning av gammalt och nytt, svenskt som utländskt och några frågor relaterade till valet dagen efter.

Kvällens segrare blev Torbjörn Lanker som lyckades pricka in flest rätt, han hade faktiskt nästan alla rätt. Stort grattis både till äran och presentkortet! Lottdragning fick göras för att kora andra och tredjepristagarna.

Tack till alla som kom och väl mött den 5 oktober då stand-up komikern Lasse Svensson står för underhållningen.