Årets julmarknad på Garnhyddans rotunda som Byalaget arrangerade tillsammans med Lilla Beddinge Bollklubb blev (som vanligt, höll vi på att skriva) en riktig succé! Inne på rotundan hade nästan 50 “knallar” slagit upp sina stånd och ute fanns Byalagets loppis. 1500 nöjda besökare fyndade, fikade och mumsade på äggakaga, korv och helstekt gris.

Att Byalagets loppis var placerad utomhus på restaurangens baksida var nytt för i år och blev mycket uppskattat. Många var de som här fyndade julpynt i skiftande skepnad. Visst är det skönt att saker du tröttnat på kan bli någon annans fynd! 120 portioner äggakaga med stekt fläsk och lingon gick åt som smör i solsken. Av de nöjda minerna att döma var det väldigt god äggakaga!

Vid entrén till rotundan stod bollklubben och delade ut gratislotter, väldigt populärt. Vinst på alla nummer, dock inte på alla lotter…
Tack till alla funktionärer som ställde upp före, under och efter marknaden.