Som medlem i Lilla Beddinge Byalag har du  möjlighet att hyra Garnhuset för privat fest, barndop, kalas eller annan sammankomst. Garnhuset är en trevlig och unik festlokal belägen så nära havet man kan komma och med en underbar havsutsikt från lokal och terrass.

Vi har nu öppnat möjligheten att hyra Garnhuset, precis som Rödakorsstugan, direkt på hemsidan. Du kan boka heldagar två år framåt i tiden och halvdagar ett år framåt. Du hittar bokningen på medlemssidorna.

I Garnhuset erbjuder Byalaget en fullt utrustad lokal med plats för 60–80 sittande gäster, full servis, receptionslokal med bar, plats för musiker och dansutrymme.

Köket har två diskmaskiner, separat kyl och frys. I Garnhuset finns två toaletter varav en handikappanpassad. I stora salen finns musikanläggning med mixerbord, högtalare, bluetooth och mikrofoner. Trådlöst internet och projektor med 100 tums duk finns. Bra parkeringsmöjligheter på den 17.000 kvm stora tomten.

Använd kontaktformuläret om du har några frågor.