På mångas begäran kommer Karin Tingne att göra ett nytt framträdande i Garnhuset i sommar. Den 10 juli klockan 19 står hon och bandet på scen och framför låtar av Leonard Cohen och Eva Cassidy kompletterat med ytterligare några favoriter. Skynda dig att köpa biljetter – i fjor tog de slut som smör i solsken!

Kom och upplev Karin Tingne i två akter på Garnhuset! Karin har haft flera succéframträdanden med sitt band, med upp till femton musiker på scen, som presenterat blues- och soullåtar och fått lysande recensioner i pressen. Hon sjunger också gärna lite lugnare, känslosamma låtar med akustiskt framförande, som passar för en intim lokal. När Karin uppträdde på Garnhuset fyllde hon lokalen och biljetterna sålde snabbt slut. Karin, som numera bor i Skurup, har alltid firat somrarna i Beddingestrand och syns ibland på stranden eller på golfbanan. Hon blev 2018 utsedd till Skurups kommuns kulturpristagare.

Till årets konsert på Garnhuset kommer hon åter med delar av bandet och två körtjejer och tillsammans framför de låtar av Leonard Cohen och Eva Cassidy och kompletterar med ytterligare några favoriter. Programmet ger en skön, stämningsfull kväll och lämnar ingen oberörd. Föreställningen på Garnhuset varar ca 2 timmar med en paus, då en lättare förfriskning, som ingår i entréavgiften, serveras.

Köp biljetter här!