När Karin Tingne med band på mångas begäran återvände till Garnhuset för att uppträda var förväntningarna skyhöga efter fjorårets succé. Och som hon, Hanna Svensson, Håkan Wendner och Peter Tingne infriade dem! En magisk afton med fantastisk kontakt mellan musiker och publik fylldes med sköna toner, ljuv musik och fantastiska texter av framför allt Leonard Cohen och Eva Cassidy. Efter mer än två timmars föreställning ropades bandet in för tre extranummer!

Garnhuset var (självklart) utsålt till sista plats och de närvarande njöt av musik, en fantastisk kväll och härligt umgänge med lite dricka och tilltugg i pausen. Kvällens första del ägnades till största delen åt musikaliska pärlor från Leonard Cohen och Eva Cassidy medan programmet efter pausen bjöd på oförglömliga hits från bland andra Chris Stapleton, Lousie Hoffsten och Lady Gaga.