På söndag 28 juli prick klockan 11.00 smäller Lars-Olle Svensson från Byalaget traditionsenligt av startskottet för årets Fiskets Dag och då brukar det bokstavligen bli full rusning in på området för att göra de bästa köpen på vår stora loppis – så kom i tid om du gillar att göra loppisfynd!

Fiskets Dag är årets träff- och höjdpunkt inte bara för Byalagets nästan 1.400 medlemmar utan även för alla våra vänner, gäster, turister och andra tillfälliga besökare som denna dag söker sig till Beddingestrand och Guldkusten.

När du eventuellt har tröttnat på loppisen finns det som vanlig massor av aktiviteter, nöjen, underhållning och förtäring att njuta av:

 • Musikunderhållning kl 12–13
 • Ponnyridning
 • Bollkastning
 • Fiskedamm
 • Guidad tur med Piff och Puff tåget
 • Utställningar & rundvisningar
 • Gamla fiskeredskap
 • Sillamad
 • Grillad korv
 • Kaffeservering
 • Lotterier

Välkommen på söndag 28 juli kl 11–15!