Vi var många som vaknade till åska och ösregn på Sydkusten i morse och länge såg det mörkt ut för Fiskets Dag med utlovad åska ända fram på eftermiddagen. De första från Byalaget som kom ner till Garnhuset för att se till området kunde konstatera att boktältet trots säkringar flugit iväg och nästan alla böcker var mer eller mindre dränkta i de 45 mm regn som öste ner.

Vid öppningstid klockan 11 regnade det fortfarande ganska kraftigt och antalet besökande var märkbart färre än vanligt. Men ganska snart upphörde nederbörden och efter en dryg timme kom solen och med den betydligt mer folk. Stämningen var dock som vanligt på topp och många gjorde fina loppisfynd, njöt av sillmacka och/eller grillkorv avrundat med en god kopp kaffe med hembakade kakor.

Eftersom många på grund av vädret avstod att komma till Garnhuset håller Byalaget loppisen öppen även i morgon måndag 29/7. Välkommen mellan klockan 9 och 13 för att göra extra fina fynd då. OBS! att endast loppisen är öppen, ingen servering.