Byalaget vill rikta ett stort och varmt TACK till alla er Beddingebor och andra besökare som gjorde årets Fiskets Dag till ännu en succé. Starka vindar från öster, regn och åska på söndagsmorgonen gjorde inte förutsättningarna till de allra bästa. Att dessutom två tält “försvann” i vindarna gjorde inte saken lättare.

Många var volontärerna som slet hårt under morgonen och förmiddagen för att få allt på plats och i skick att genomföra Byalagets största och viktigaste årliga arrangemang. Alla inblandade gjorde ett fantastiskt arbete och fick allt på plats i tid. När startskottet ljöd klockan 11 upphörde regnet som genom ett trollslag och solen började lysa från en allt mindre molnig himmel.

Besökare strömmade till i alla stridare strömmar under dagen och många blev fynden bland loppis grejorna allt från barnleksaker till mekanik.
Kaffetarmen fick sitt och sillamadarna eller korvarna mättade. I Eriks hodda kunde man beskåda gamla fiskeredskap och lyssna till gamla fiskesägner runt Beddingestrand. Bröderna Nilssons gamla båt (TG 24) fanns utställd längs vägen.

Ett stort tack till alla utställare och funktionärer som bidrog till att årets marknad drog in lika mycket pengar till föreningen som året innan.