Byalagets öppna bastu tisdagar och torsdagar året runt har blivit mer och mer populärt bland våra medlemmar så nu utökar vi tiderna! Från och med 1 januari 2020 är bastun öppen för Byalagets medlemmar även klockan 12–15 de dagar det är öppen bastu. Se nedan för kompletta tider.

Första tisdagen och torsdagen i månaden är det mixad familjebastu kl 12–21. Då är alla medlemmar i Byalaget, oavsett kön och ålder, hjärtligt välkomna att njuta av bastun och kanske ett dopp i havet.

Tisdagar är det dambastu kl 12–21 och torsdagar är det herrbastu på samma tider. Köp bastumedlemsskap för 300:- och basta alla tisdagar ett helt kalenderår eller basta enstaka gånger för 50:-/gång. Boka antingen 12–15, 15–18 eller 18–21.

Du måste vara medlem i Byalaget för att basta. Bastun är inte öppen julafton, juldagen, annandag jul, nyårsafton, nyårsdagen, trettondagsafton, trettondagen, kristi himmelsfärdsdag, 1 maj samt 6 juni.