Byaquizzet i september blev en riktig succé! Vi fick in massor med svar och drygt 25 personer samlades för Coronasäker prisutdelning och korvgrillning vid Garnhuset i fredags. Förstapriset, en gratis tretimmarsbokning av Rödakorsstugan, gick till Åsa Lewin. Andrapristagaren Angela Lewin och tredjepristagaren Robert Lundgren fick båda varsitt exemplar av Nils Brönmarks fina bok “Beddingestrand: från fiskeläge och badort till dagens moderna samhälle”. Stort grattis till er alla!

Rätt svar (totalsumma) var 60619 och svaren på respektive fråga var 1:3, 2:10, 3:10, 4:13, 5:3, 6:90, 7:17, 8:16, 9:218, 10:60227, 11:4, 12:8.

Nu har du chansen att själv delta i oktobers Byaquizz och lära känna din hembygd tillsammans med Lilla Beddinge Byalag. Du behöver naturligtvis inte lösa allt på en gång. Ta med dig quizzet när du är ute på promenad eller cykeltur. Lös de frågor du hinner och ha riktigt roligt under tiden! Skriv upp alla tal du får fram vid respektive fråga och addera sedan ihop dessa och få fram din slutsumma. Rätt svar kan ge fina priser! Alla är välkomna att delta men bara medlemmar i Byalaget kan vinna priser. Om du inte redan är medlem blir du det lättast här på hemsidan.

Skicka in ditt svar på hemsidan eller eposta det till byaquizz@lillabeddingebyalag.se senast 31/10. Du kan också ta med talongen till Garnhuset 6/11 kl 19:00 då vi drar vinnarna och säljer grillad korv. Glöm inte att ange namn, telefon samt medlemsnummer. Lycka till!

Du hittar alla frågor och kan också ladda hem dem som en PDF-fil för utskrift hemma på Byaquizz-sidan. Har du ingen skrivare finns det tävlingsformulär i den gröna brevlådan utanför Garnhusets entré.