Byalaget erbjuder dig redan nu att beställa/köpa boken om Svaneholms Slott som är under tryckning. Boken beräknas vara klar för distribution under andra halvan av maj. Byalaget har fått möjlighet att återförsälja boken som kostar 260:- till sina medlemmar. Du måste göra din beställning senast den 16/5!

Vi skickar mail till alla som beställt boken när den finns tillgänglig för avhämtning i Garnhuset med exakta tider.

Boken Svaneholm – Människor, minnen, myter är en spännande och lärorik bok som levande beskriver dels Sveriges och Skånes historia och dels hur man levde på och omkring Svaneholms Slott i Vemmenhögs härad i Skåne under 17- och 1800-talen. Från den danska tiden när slottet byggdes runt 1530 och fram till dagens slottsmiljö inklusive berättelser och myter om slottet, dess omgivningar, enskiftet och spökhistorier samt mycket mer.

Trevlig och lärorik läsning för oss som bor i Skåne och en bra present.

Du beställer och betalar boken direkt på hemsidan.