På grund av rådande restriktioner för allmänna sammankomster måste Byalaget ställa in även årets upplaga av vårt populära och välbesökta Valborgsbål. Vi beklagar detta men önskar er alla en trevlig Valborg och påminner er om att hålla ut och hålla avstånd.

Passa på att delta i Byalagets Byaquizz för april. Vi har beslutat att utsträcka inlämningstider över helgen så att du kan skicka in ditt svar senast 2/5 till byaquizz@lillabeddingebyalag.se.

Ta med dig quizzet när du är ute på promenad eller cykeltur. Lös de frågor du hinner och ha riktigt roligt under tiden! Skriv upp alla tal du får fram vid respektive fråga och addera sedan ihop dessa och få fram din slutsumma. Rätt svar kan ge fina priser! Alla är välkomna att delta men bara medlemmar i Byalaget kan vinna priser. Om du inte redan är medlem blir du det lättast här på hemsidan.