De lättade pandemi-restriktionerna som träder i kraft 1/6 tillåter oss att åter ha aktiviteter, om än i begränsad omfattning. Därför är vi väldigt glada att kunna bjuda in till covid-säker säsongsavslutning för Byaquizzet med prisutdelning och försäljning av grillad korv utanför Garnhuset på fredag 4/6 kl 19.

Inlämningstiden är utsträckt på grund av det fina vädret till så att du kan skicka in ditt svar senast 2/6 till byaquizz@lillabeddingebyalag.se. Du kan också lämna in din talong på plats innan prisutdelningen 4/6.

Ta med dig quizzet när du är ute på promenad eller cykeltur. Lös de frågor du hinner och ha riktigt roligt under tiden! Skriv upp alla tal du får fram vid respektive fråga och addera sedan ihop dessa och få fram din slutsumma. Rätt svar kan ge fina priser! Alla är välkomna att delta men bara medlemmar i Byalaget kan vinna priser.

Du hittar alla frågor och kan också ladda hem dem som en PDF-fil för utskrift hemma på Byaquizz-sidan. Har du ingen skrivare finns det tävlingsformulär i den gröna brevlådan utanför Garnhusets entré.

Lycka till och varmt välkommen till prisutdelningen!