Välkommen till Lilla Beddinge Byalags Sommarloppis 24–25 juli kl 10–14 vid Garnhuset, Beddingestrand. Stor loppis och barnloppis. Grillad korv och drycker till försäljning. Hela arrangemanget hålls utomhus.

Vi räknar med ett tjugotal loppisbord med god spridning över området lördagen den 24 juli och söndagen den 25 kl. 10.00–14.00. Antalet samtidiga besökare hålls löpande reglerat till det maxantal som föreskrivs av gällande restriktioner.

Har du loppisgrejor att skänka? 
Har du loppisgrejor att skänka tar vi gärna emot dem i Garnhuset. Vi håller öppet hela veckan 19–23 juli kl 9–13 för mottagande. Vi kan tyvärr inte ta emot vitvaror, stoppade möbler eller TV-apparater.

På grund av rådande pandemi har vi ställt in Fiskets Dag 2021 men hoppas att du ska få stor glädje av vår Sommarloppis!

Väl mött och håll tummarna för vackert väder!