Vi är väldigt glada att kunna berätta att Lilla Beddinge Byalag nu har startat höstens aktiviter – om än med restriktioner på grund av den rådande pandemin. Vi förutsätter att alla som medverkar i aktiviteter och/eller besöker Garnhuset och Rödakorsstugan är fullt vaccinerade och håller rekommenderat avstånd till andra. Vänligen respektera placeringen av bord och stolar som görs av Byalaget vid arrangemang.

Arrangemang som är öppna endast för medlemmar måste du vara inloggad på hemsidan för att anmäla dig till.

MEDLEMSKVÄLLAR
Första fredagen i månaden är det medlemskväll i Garnhuset. Oftast med någon form av underhållning eller annan aktivitet men alltid med någon form av mat och dryck. Vi startar 19:00 och stänger 22:30.

FÖRELÄSNINGAR
Varje månad arrangerar vi våra populära föreläsningskvällar med skiftande ämnen och tema. Alltid välbesökta och intressanta. Öppna även för personer som inte är medlemmar i Byalaget. Avgift 50:- inklusive kaffe med dopp. Tid 19:00–21:00.

ONSDAGSKAFÉ
Varje onsdag håller Brita och Karin onsdagskaféet öppet mellan kl 14 och 16. Fika med hembakat serveras till självkostnadspris. Öppet även för personer som inte är medlemmar i Byalaget.

TRIVSELBRIDGE
Varje onsdag spelas det bridge i Garnhuset under Christer Rosbergs ledning. Max 12 bord, föranmälan senast tisdag 12:00 före speldag. Medtag eget kaffebröd.

FILMVISNING FÖR BARN
Byalaget hälsar alla barn välkomna till filmvisning i Garnhuset. Genom vårt medlemskap i Bygdegårdarnas Riksförbund får vi möjlighet till detta arrangemang och vi kommer att visa film på stor duk två söndagseftermiddagar i höst. Det kostar inget att se filmerna men föranmälan är obligatorisk. Byalaget bjuder på popcorn och något att dricka.

ÖVRIGT
24/10 Beddinges historia, Byalaget visar sitt arkiv, film och bilder
21/11 Julmarknad i och kring Garnhuset

Välkommen!