Efter mjukstarten med medlemskvällen i september var det igår dags för en medlemskväll med musik i jazzens tecken. Det var lapp på luckan med nya och gamla medlemmar som njöt av en fantastik musikunderhållning med Jazzt 4 Fun under ledning av Klas Thorell och med välsjungande Sophie Rosén.

Stämningen i Garnhuset var både förväntansfull och pratglad, det märktes att det finns ett stort sug efter den verksamhet vi i Byalaget bedriver med våra medlemskvällar. Under kvällen tävlades det i ett jazzinspirerat Quizz och vinnarna blev Hjördis Johansson i par med Anne Maria Walle.

Från köket serverades det välsmakande och hemlagad gulaschsoppa med bröd som avnjöts med stort gillande till smäktande toner.

Nästa medlemskväll den 5 november blir en mexikansk afton och då kan vi på grund av de slopade covidrestriktionerna öka antalet biljetter till 80, vilket vi är mycket glada för.

Glöm inte anmäla dig och tänk på att du måste vara inloggad för att kunna anmäla dig.