På söndag 24 oktober kl 12–16 visar Byalaget stora delar av sitt arkiv om byns gamla historia. Det blir bland annat visning av film om fisket förr, möjlighet att bläddra i arkivet och naturligtvis står den stora byamodellen uppställd. Är du nyfiken på att se hur byn har sett ut, kanske till och med hitta en bild av ditt hus från förr eller ett klassfoto med en släkting ska du komma på söndag!

Arrangemanget är upplagt som en utställning med öppet hus där du kan komma och gå som/när du vill och föranmälan är därför inte nödvändig. Vi håller antalet personer som vistas samtidigt i Garnhuset inom gällande riktlinjer/restriktioner.

Vi tar gärna emot gamla foton, filminspelningar, negativa och diabilder som du kanske har liggande och kopierar dessa till vårt arkiv. Har du en historia från byn som du antingen upplevt själv eller hört från någon annan vill vi gärna höra den!

Välkommen till Garnhuset!

Fri entré. Inget medlemskrav. Inget krav på föranmälan.