Novembers medlemskväll var helt fullsatt och maten med mexikanskt tema blev väldigt uppskattad. Tack alla medlemmar som kom och gjorde kvällen till vad den blev. Det kändes precis som tidigare, innan pandemin. Stämningen var hög och skratten många!

Maten fick många lovord och kvällens kockar, Mats Jeppsson och Per Sjönvall, fick många frågor om recepten till chiligrytan och den efterföljande tårtan och du hittar därför länkar till recepten nedan.

Kockarna ger följande goda råd: Ta god tid på dig med chilin. Låt den koka 2–3 timmar dag ett, vila över natten och koka färdig (3–4 timmar) dag två tills köttet faller sönder. Bönorna läggs i sista timmen .Köp högrev av bra kvalitet!

Om du vill prova på tårtan så är tipset att enbart ta hälften av fyllningen!

Receptet till chiligrytan
Receptet till tårtan