Som du kanske har märkt har anmälningsfunktionen som vi använder för att sälja biljetter och anmälningar till våra evenemang inte fungerat riktigt som den ska under några dagar. Den har fungerat för vissa men för de flesta har det blivit stopp när det varit dags att ange namnen på personerna som ska delta i evenemanget, Problemet berodde på två olika programuppdateringar som krockade med varandra.

Hur som helst fungerar anmälningsfunktionen som den ska nu och du ska nu utan problem (förhoppningsvis) kunna anmäla dig till Byalagets kommande arrangemang som till exempel den kommande medlemsträffen med dansk tema (och smörrebröd) eller föreläsningen med Tobias Olofsson.

21/3 kl 19–21: Föreläsning av Tobias Olofsson ”Honungsdoktorn”
23/3 kl 13:30-15:30: Onsdagscafe
30/3 kl 13:30-15:30: Onsdagscafe
1/4 kl 19–22:30: Medlemsträff – Dansk afton med smørrebrød

Läs mer om respektive arrangemang genom att klicka på länkarna. Hela programmet med alla aktiviteter hittar du på programsidan.

Välkommen!