Byalaget hälsar alla barn välkomna till biografföreställning i Garnhuset. Genom vårt medlemskap i Bygdegårdarnas Riksförbund och stöd från Trelleborgs kommuns Kultur- och fritidsnämnd får vi möjlighet till detta arrangemang. Det kostar inget att se filmerna men föranmälan är obligatorisk. Byalaget bjuder på popcorn och något att dricka.

På söndag 27/3 visas den animerade filmen Isbjörnen Norm och kejsarens skatt från 2021. Filmen handlar om när Norm och hans vänner gör sig klara att fira hans farfars bröllop är det trubbel på gång i Dimmiga bergen. Norm träffar där arkeologen Jin och får veta att en ovärderlig kinesisk artefakt har stulits av Dexter, Jins gamle partner.

Med hjälp av sina kompisar lämlarna måste Norm ge sig ut på en lång resa för att hjälpa till att hitta artefakten och återbörda den dit där den hör hemma. Kan Norm hålla sitt löfte till sin nya vän Jin och ändå komma hem i tid till sin farfars bröllop?

Läs mer och boka biljetter här!