Nu har du chansen att delta i april månads Byaquizz och lära känna din hembygd tillsammans med Lilla Beddinge Byalag. Du behöver naturligtvis inte lösa allt på en gång. Ta med dig quizzet när du är ute på promenad eller cykeltur.

Lös de frågor du hinner och ha riktigt roligt under tiden! Skriv upp alla tal du får fram vid respektive fråga och addera sedan ihop dessa och få fram din slutsumma. Rätt svar kan ge fina priser! Alla är välkomna att delta men bara medlemmar i Byalaget kan vinna priser. Om du inte redan är medlem blir du det lättast här på hemsidan.

Skicka in ditt svar på hemsidan eller eposta det till byaquizz@lillabeddingebyalag.se senast 30/4. Du kan också ta med talongen till Garnhuset på medlemskvällen den 6/5 kl 19:00 då vi drar vinnarna. Glöm inte att ange namn, telefon samt medlemsnummer.

Du hittar alla frågor och kan också ladda hem dem som en PDF-fil för utskrift hemma på Byaquizz-sidan. Har du ingen skrivare finns det tävlingsformulär i den gröna brevlådan utanför Garnhusets entré.

På bilden ser du mars månads förstapristagare Lars Steinholtz och tredjepristagaren Hjördis Johansson. Andrapriset vanns av Marie-Louise Larsson. Grattis!

Lycka till!