Tiden går fort och strax är det dags för Fiskets Dag, som i år blir två dagar, 30-31/7 kl 10–15. Vi tänkte ha loppisen på samma sätt som förra sommaren. Då sorterade vi inte alla prylarna innan utan bara ställde upp allt på bord mitt på gräsmattan. Är det fint väder i år blir det samma koncept annars får vi sätta upp fler tält och ha viss del inomhus.

Det blir grillad korv, sillamackor, fika och läskförsäljning m m. Lotterier och barnaktiviteter som tidigare. Några nya aktiviteter för barn har vi också funderat över.

Till detta behövs personal under förberedelserna och personal under själva dagarna och som plockar ihop när allt är slut. Vi behöver folk som bröar sill, bär bord och kartonger, sätter upp och river tält, säljer lotter och loppor, fixar fika mm.

Är du intresserad av att vara med maila din anmälan till Elisabeth Rhodin på elisabeth.rhodin@live.se före 26/6. Vi hör sedan av oss när vi organiserat upp detaljerna och återkommer med besked vilka uppgifter var och en får och var alla ska vara placerade.