Beddinge Konst och Kulturgrupp i samråd med Lilla Beddinge Byalag bjuder in till Beddinge Sommarkonst, årets sommarutställning med temat »Kreativ frihet», vid Pärlan under hela juli. Det är vernissage med workshop söndagen den 3 juli kl 15 i Rödakorsstugan. Både vernissage och workshop är öppen för alla.

Visionen med utställningen är att visa prov på Beddinges kreativa mångfald. Konstutövare med anknytning till Beddlnge ställer ut bilder av sina verk i en utomhusutställning som är lättillgänglig för alla. Verken representerar många genrer som till exempel målning I akvarell, olja och akryl, mixedmedia, collage, foto och fotokonst, textilkonst och skulptur.

BeKK är en fri, ideell grupp som stöds av Byalaget och träffas i Garnhuset andra torsdagen i månaden och ordnar gemensamt workshops eller andra aktiviteter. BeKK aktiviteter är öppna för alla konst- och kulturintresserade. Se hemsidan för aktuella datum och program.