Tiden går fort och snart är det äntligen dags för Fiskets Dag igen. I år blir det faktiskt två dagar, både lördag och söndag 30-31/7 kl 10–15. Vi tänkte ha loppisen på samma sätt som förra sommaren. Då sorterade vi inte alla prylarna innan utan bara ställde upp allt på bord mitt på gräsmattan. Är det fint väder i år blir det samma koncept annars får vi sätta upp fler tält och ha viss del inomhus.

Det blir grillad korv, sillamackor, fika och läskförsäljning m m. Lotterier och barnaktiviteter som tidigare. Utställning om Beddinge Fiskehistoria och flera lokala utställare/försäljare.

Har du saker att skänka till loppisen tar vi emot dem varje dag veckan innan Fiskets Dag, dvs 25–29/7, kl 9–12, vid Garnhuset. Vi tar emot allt som är i säljbart skick med några få undantag: vi kan inte ta emot stoppade möbler, vitvaror eller TV-apparater.

Varmt välkommen!