I år blir det äntligen Fiskets Dag vid Garnhuset igen och i år blir det faktiskt två dagar, både lördag och söndag 30-31/7 kl 10–15. Som vanligt har vi en jättestor loppis fylld med massor av fina fynd för stora och små!

Det blir också grillad korv, sillamackor, fika, läskförsäljning, lotterier, barnaktiviteter och utställning som tidigare men också många nyheter! Till exempel tacos, popcorn och fiskedamm för barn, veteranbilar, försäljning från Stora Beddinge rökeri, juveler, smycken och mycket annat

Föreningarna Gamla Trelleborg, Sköna Trelleborg och Beddinge Strandskyddsförening finns på plats och berättar om sin verksamhet.

Du hittar också en utställning om Beddinge Fiskehistoria och fiskebåten TG24 på Fiskets Dag.

Klockan 10 öppnar vi insläppet både lördag och söndag och vi ser fram emot att träffa så många som möjligt under denna händelserika helg!

Varmt välkommen!