Solen sken från en nästan klarblå himmel och den ljumma ostanvinden kändes knappt av med sina 6–8 m/s när startskottet för Fiskets Dag gick klockan tio i förmiddags vid Garnhuset.

Kön var lång utanför området och många förväntansfulla hade samlats och köat i god tid innan insläppet. När dagen var till ända hade vi haft massor av besökare och bland annat sålt slut på alla sillamadar. Eftersom det tyvärr inte finns sill att uppbringa i vårt närområde med kort varsel innebär det att vi inte kan sälja några sillamadar under söndagen.

Men även utan sillamadar är Fiskets Dag väl värd ett besök i morgon. Vi har fyllt på vår jättestora loppis med nya saker som inte fanns till försäljning under lördagen så både stora och små kan göra nya, fina fynd!

Blir du hungrig eller törstig finns det grillad korv, tacos, läsk och fika att köpa. Du kan också ta en lott eller två och vinna fina priser med lite tur, titta på veteranbilar eller besöka vår populära utställning om Beddinges historia.

Varmt välkommen till nytt insläpp kl 10.00 söndag 31/7 vid Garnhuset!