Underbart väder, glada köpsugna besökare, nästan allt såldes slut och veteranbilarna lyste i sin glans. Barnaktiviteterna med ansiktsmålning, kast med sandsäckar i väntan på sin tur, fiskedamm och mycket mera roade de mindre medan föräldrarna kunde göra fynd bland loppissakerna eller inta sin lunch av allt som erbjöds.

Många intresserades av Beddinges historia och fiskeredskap som visades i och vid Eriks Hodda. Kul med så många nya ansikten som besökte oss!

Ett STORT TACK till alla besökare och inte minst till alla volontärer som ställde upp denna helg. Ett särskilt tack till renoveringsgänget med extra mankraft som jobbade förra veckan med att få allt på plats inför helgen och som idag måndag plockat ner allt och återställt Garnhuset och intilliggande område.

Inkomna kontanter och Swish är nu räknade och omsättningen blev ca 100.000:-, vilket är ungefär i linje med resultatet tidigare år, före pandemin.

Vi önskar er alla en fortsatt skön sommar och hoppas vi ses på någon av Byalagets aktiviteter under kommande halvår!