Efter succén med filmvisning för barn har Byalaget utökat verksamheten och visar nu även film som vänder sig till en vuxenpublik. Det kommer att bli fyra tillfällen under våren 2023 och fjärde filmen som visas är Ticket to Paradise från 2022 som visas den 20 april. Du måste vara medlem i Byalaget och anmäla dig i förväg för att se filmerna. Välkommen att uppleva en intressant film i större salong och på stor filmduk tillsammans med likasinnade!

Garnhuset öppnar kl 18.30, filmen börjar kl 19.00. Kaffe/te och kaka kostar 75 kr som du betalar direkt när du bokar din biljett nedan. Det finns dryck och snacks till försäljning innan filmen börjar.

Handlingen: Oscar-vinnarna George Clooney och Julia Roberts återförenas på vita duken som ett skilt par som oväntat hamnar på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde. När dottern Lily firar sin juristexamen händer något oväntat på solsemestern: hon förälskar sig i en tångodlare på Bali. Bara en månad senare bestämmer de för att gifta sig och slå till med ett stort bröllop.

Nyheten får de sedan flera år tillbaka skilda föräldrarna David och Georgia att behöva gå samman – tillsammans ska de stoppa äktenskapet från att gå i mål. Detta så att deras dotter kan återvända till staterna och fortsätta på den karriärväg som de stakat ut för henne. Kruxet är bara att David och Georgia spenderat de senaste åren åt att hata varandra. Än värre blir det när de tvingas spendera tid tillsammans med varandra och det i all hetta uppstår en gnista från deras förflutna.

I rollerna: George Clooney, Julia Roberts, Kaitlyn Dever, Maxime Bouttier med flera. Regi: BOl Parker.

Filmen är 104 minuter (1 t 44 m) lång.

Arrangemanget är endast öppet för medlemmar och du måste därför först logga in om du vill köpa biljett/anmäla deltagande.