I år blir det, efter succén i fjor, en tvådagars Fiskets Dag vid Garnhuset igen och du är hjärtligt välkommen lördag och söndag 29-30/7 kl 10–14. Som vanligt har vi en jättestor loppis fylld med massor av fina fynd för stora och små!

Det blir också grillad korv, sillamackor, fika, läskförsäljning, lotterier, barnaktiviteter och utställning som tidigare men också många nyheter! Till exempel tacos, popcorn och fiskedamm för barn, försäljning från Stora Beddinge rökeri, juveler, smycken och mycket annat

Föreningarna Gamla Trelleborg, Beddinge Strandskyddsförening och Beddinge Konst och Kulturgrupp finns på plats och berättar om sin verksamhet.

Du hittar också en utställning om Beddinge Fiskehistoria och fiskebåten TG24 på Fiskets Dag.

Klockan 10 öppnar vi insläppet både lördag och söndag och vi ser fram emot att träffa så många som möjligt under denna händelserika helg i byn!

Varmt välkommen!