Välkommen att uppleva en intressant film i större salong och på stor filmduk tillsammans med likasinnade! Den 18 april visas filmen En dag kommer allt det här bli ditt från 2023 med bland annat Peter Haber och Suzanne Reuter. Du behöver inte vara medlem i Byalaget men du måste anmäla dig i förväg för att se filmerna.

Garnhuset öppnar kl 18.30, filmen börjar kl 19.00. Biljetten kostar 75 kr som du betalar direkt när du bokar din biljett här på vår hemsida. Biljetten inkludera fika innan filmen och det finns också möjlighet att köpa popcorn, chips och alkoholfri cider/öl.

Handlingen: En dag kommer allt det här bli ditt är en berättelse om familj och ett arv som ingen vill ha. Den framgångsrika serietecknaren Lisa och hennes syskon samlas på föräldrarnas gård för första gången på över tio år. Föräldrarna vill att endast en av dem ska ärva skogen, som varit i familjen i generationer. Men är någon av dem villig att flytta hem igen? Andreas Öhman (I rymden finns inga känslor) har skrivit manus och regisserat filmen.

Arrangemanget är öppet för alla och du behöver inte vara medlem i Byalaget för att köpa biljett.