Tiden går fort och strax är det dags för Fiskets Dag, som även i år blir två dagar, 27–28/7 kl 10–14. Det blir loppis, lotterier, mat- och kaffeservering samt en massa andra aktiviteter.

Till detta behövs personal både under förberedelserna, under genomförandet och som plockar ihop när allt är slut. Vi behöver folk som steker sill, bär bord och kartonger, sorterar loppisprylar, sätter upp och river tält, sköter transporter, säljer lotter och loppor, fixar fika med mera.

Vi är tacksamma för all hjälp vi kan få och extra glada blir vi om du kan ställa upp både före, under och efter Fiskets Dag!

Är du intresserad av att vara med maila din anmälan till Elisabeth Rhodin på elisabeth.rhodin@live.se senast 30/6. Vi hör sedan av oss när vi organiserat upp detaljerna och återkommer med besked vilka uppgifter var och en får och var alla ska vara placerade.