Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning av Team Nordic Trail: hälsa, träning & livsnjutning

2023-02-13 kl 19:00 - 21:00

50kr

Vad gör Team Nordic Trail i Beddingestrand och vad är Annas & Thomas erfarenheter av hälsa, träning och livsnjutning?

Team Nordic Trail är Nordens största satsning på upplevelser i naturen i löparskor. TNT:s mål är att få fler människor att komma ut och röra sig i vacker miljö och alla nivåer är välkomna, från nybörjaren till den mer erfarne. Förutom löpargrupper på ett femtiotal orter är TNT också ett reseföretag med vandringsresor och resor med fler aktiviteter än enbart löpning i både Sverige och övriga världen.

Som medlem får man tillgång till schemalagda träningspass varje vecka, aktiviteter med gruppen och mycket mer. Vi tränar året runt med undantag för några veckor över jul och nyår. Oavsett om du är ny i spåret eller är en erfaren löpare kan du bli en del av Team Nordic Trail. TNT tar emot dig, oavsett nivå i din löpning och anpassar passen utefter deltagarnas olika kapacitet. Det innebär att alla kan träna på samma pass, trots att man tex inte är i samma ålder eller springer i samma tempo.

Föreläsarna Anna Helleblad och Thomas Kylander köpte bostad i Beddingestrand 2019 och flyttade hit permanent 2020 då de också startade upp TNT i Beddingestrand. Anna är född i Ystad, uppvuxen i Småland och bott över trettio år i Västernorrland innan hon återvände till Skåne. Thomas är från Göteborg men har även jobbat mycket utomlands, bland annat i USA och England. Båda har också gjort varsin “resa” inom området sjukdomar, som medfört att de nu lever ett mer medvetet liv vad gäller hälsa och livsnjutning.

Inträde 50:- inkl kaffe med dopp.

Välkomna!

Detaljer

Datum:
2023-02-13
Tid:
19:00 - 21:00
Kostnad:
50kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Garnhuset
Sjövägen 34
Beddingestrand, 231 75 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Byalaget

Annan

Medlemskrav
Detta arrangemang är öppet även för dig som inte är medlem i Byalaget.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available