Våra nästan 1.400 medlemmar i Lilla Beddinge Byalag är den grund hela vår verksamhet vilar och beror på och utan detta stöd hade vi aldrig kunnat vara så aktiva och framgångsrika som vi är. Det är nu nytt år och därför dags att betala ny medlemsavgift. Den är som vanligt 100:- per person och 200:- för en hel familj boende på samma adress inklusive hemmavarande barn under 18 år.

Enklast betalar du med kreditkort direkt här på hemsidan. Var snäll och logga in innan du fullföljer köpet. På så sätt kopplas din avgift direkt till dig automatiskt, annars måste vi göra den kopplingen manuellt. Logga in med ditt användarnamn. Om du inte minns ditt lösenord kan du återställa det genom att klicka på “Glömt lösenordet?” på inloggningssidan.

Föredrar du att betala avgiften med bankgiro gör du det till bankgiro 5691-6075. Glöm inte att ange namn på alla personer avgiften avser och din/er adress.

Vi vill gärna kunna skicka kallelser, inbjudningar och nyhetsbrev till dig i stället för att betala dyra pengar för tryckning, kuvert och porto. Vi vore därför tacksamma om du, när du betalar din medlemsavgift, kryssar i rutorna för att få utskick via epost.