I fredags startade vi hösten med en välbesökt medlemskväll i Garnhuset och nu ser vi fram emot en tid med massor av aktiviteter i Byalaget. En nyhet är att vi efter succén med filmvisning för barn nu utökar verksamheten med att nu även börja visa film som vänder sig till en vuxenpublik. Första filmen är nyinspelningen av Utvandrarna som visas den 15 september.

Vi är också väldigt stolta att ha lyckats locka Michael Segerström att spela sin fantastiska monolog ”Arg gubbe” i Garnhuset den 21 oktober. Missa inte denna unika chans!

Känn dig varmt välkommen att delta i våra arrangemang, de som ligger närmast i tiden listar vi nedan. Till de flesta arrangemang föranmäler du dig direkt på hemsidan och då kan du också betala eventuell kostnad för arrangemanget, För att anmäla dig/köpa biljett till arrangemang som kräver medlemskap i Byalaget måste du först logga in. Klicka på “MEDLEM” i menyn högst upp.

Förutom programpunkterna nedan har vi Onsdagscafé varje onsdag där Karin och Britta bjuder på kaffe/the och hembakat. Varje månad kör vi också vårt populära Byaquizz – håll utkik här på hemsidan och i din mailbox för snart kommer septemberquizzet!

PROGRAM

15/9 kl 18:30–21:30: Bio i Garnhuset – Utvandrarna
19/9 kl 19–21: Föreläsning av Anders Kompass ”Mänskliga rättigheter”
25/9 kl 15–17: Filmvisning för barn: Viljas äventyr
7/10 kl 19–22:30: Medlemsträff
13/10 kl 18:30–21:30: Bio i Garnhuset – Film ännu ej bestämd
17/10 kl 19–21: Föreläsning av Johnny Ammer ”Svampkungen”
21/10 kl 19–20:30: ”Arg gubbe” – en monolog av och med Michael Segerström
21/10 kl 12–16: Beddinges historia
30/10 kl 15–17: Filmvisning för barn: Varghunden

Läs mer om respektive arrangemang genom att klicka på respektive länk. Hela programmet hittar du i menyn högst upp, “Program”.

Varmt välkommen!