Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Bio i Garnhuset: Där kräftorna sjunger

2023-01-26 kl 18:30 - 21:30

50kr

Efter succén med filmvisning för barn har Byalaget utökat verksamheten och visar nu även film som vänder sig till en vuxenpublik. Det kommer att bli fyra tillfällen under våren 2023 och första filmen som visas är Där kräftorna sjunger från 2022 som visas den 26 januari. Du måste vara medlem i Byalaget och anmäla dig i förväg för att se filmerna. Välkommen att uppleva en intressant film i större salong och på stor filmduk tillsammans med likasinnade!

Garnhuset öppnar kl 18.30, filmen börjar kl 19.00. Kaffe/te och kaka kostar 50 kr som du betalar direkt när du bokar din biljett nedan. Det finns dryck och snacks till försäljning innan filmen börjar.

Handlingen: Kya är en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om ”Träskflickan”, som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände – och de många hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas.

Filmen är baserad på den bästsäljande boken med samma namn.

I rollerna: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer Jr. med flera. Regi: Olivia Newman.

Filmen är 125 minuter (2 t 5 m) lång.

Arrangemanget är endast öppet för medlemmar och du måste därför först logga in om du vill köpa biljett/anmäla deltagande.

Detaljer

Datum:
2023-01-26
Tid:
18:30 - 21:30
Kostnad:
50kr
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Garnhuset
Sjövägen 34
Beddingestrand, 231 75 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Byalaget

Annan

Medlemskrav
För att delta i detta arrangemang måste du vara medlem i Byalaget.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking "Get Tickets" will allow you to edit any existing attendee information as well as change ticket quantities.
Tickets are no longer available