Kön var lång utanför området och många förväntansfulla hade samlats och köat i god tid innan insläppet vid Garnhuset igår klockan 10. Många hade spanat in sina första loppisfynd redan från vägen och sökte sig direkt till rätt bord för att lägga vantarna på tavlor, krukor, golfklubbor och annat.

Många glada ansikten syntes i vimlet, inte bara på grund av loppisfynd och god mat. Fiskets Dag är en stor hemvändardag i byn och är en plats där man ofta kan stöta på vänner från förr som man annars inte träffar.

Under morgonen har vi fyllt på vår jättestora loppis med nya saker som inte fanns till försäljning under lördagen så både stora och små kan göra nya, fina fynd!

Blir du hungrig eller törstig finns det grillad korv, kebab, läsk och fika att köpa. Du kan också ta en lott eller två och vinna fina priser med lite tur eller besöka vår populära utställning om Beddinges historia.

Varmt välkommen till nytt insläpp kl 10.00 idag söndag 30/7 vid Garnhuset!